مشاوره حقوقی رایگان - قتل غیر عمد

با سلام کارگری داشتم چهار ماه قبل خود استاد بنا رفتن سر ساختمان خودم بعد از چند ساعت کار با بالابر سقوط می‌کند و کارگر بنا با بالابر سقوط کرد و کارگر فوت کرد جلسه بازپرسی به نفع من رای داد و تبرئه شدم ولی جلسه دادگاه من را محکوم به پرداخت یک سوم دیه کرده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به رای دادگاه اعتراض کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در فرصت باقیمانده به رای اعتراض کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

این حق را دارید که شخصاً یا توسط وکیل به رای اعتراض کنید مهلت را از دست ندهید