مشاوره حقوقی رایگان - توقیف حساب بانکی سازمان قطار شهری

سلام. سازمان قطار شهری ... محکوم به برچیدن دکل احداثی برق فشار قوی میباشد که در فاصله متری منزل ما احداث شده است. سال گذشته از طریق اجرای احکام و انجام کارشناسی هزینه جابجایی دکل حساب سازمان قطار شهری را مسدود کردیم که بعد از چند روز قاضی شعبه 3بنا به درخواست سازمان جهت تملک ملک دستور موقت یا توقیف عملیات اجرایی به مدت 6 ماه صادر کرد و حسابشان را باز کرد. بعد از 6 ماه قطار شهری جهت تملک اقدام نکردند و قاضی رد دعوای آنها را صادر نمود. ما مجددا از طریق اجرای احکام و انجام کارشناسی و براورد هزینه جابجایی دکل یکبار دیگر حساب آنها را توقیف کردیم آیا میشود آنها یکبار دیگر با مجوز دادگاه حسابشان را باز کنند؟ چون مسئول حقوقی سازمان میگوید مدیران بالا دستی در حال رایزنی جهت رفع مسدودی حساب به مدت 24 ساعت برای پرداخت حقوق هستند آیا امکان این کار وجود دارد؟ چون یکبار دستور موقت صادر شده است اگر یکبار دیگر حساب آنها باز شود دادگاه تخلفی انجام داده است؟

پاسخ ها :

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

در صورتی که دلیل مسدودی حساب رفع شود امکان رفع مسدودی هست

یک وکیل :

با سلام
امکان رفع مسدوی در عمل وجود دارد ولیکن علت قانونی چه باش مهم است.