مشاوره حقوقی رایگان - دیوار مشترک‌

سلام همسایه بنده 30 سال پیش دیوار بین باغ من و خودش کشیده و سند گرفته سال 1400
بنده هنگام ساخت باغ از ایشان توافق نامه گرفتم که در مورده ساخت و ساز شکایتی از هم نداریم و دیوار احداثی به وسیله خود ایشان ظدر سال های قبل احداث شده است ولی الان ادعا دارد دیوار را تخریب و وارد ملک من بشود ایشان اعتقاد دارند که ملکشان کوچک است و 70 متر وارده شان داخل ملک من است اما ملک من دقیق است طبق قولنامه و مهندسی که اوردم متر زد ملک من درست است اما ایشان نقشه اورده است حال با توافق نامه و رضایت که دارم مشکلی پیش نمی اید ضمنا توافق نامه دستی است و ایشان امضا کرده که شکایتی ندارد.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام نیاز به برسی مدارک هست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت اختلاف موضوع به کارشناسی ارجاع میشه و تشخیص اینکه حق با چه کسی است با دادگاه است.