مشاوره حقوقی رایگان - بردن بچه به شهرستان بدون اجازه پدر توسط همسر

با سلام و خسته نباشید
خانم من خانه را ترک کرده و بدون اجازه ی من بچم رو پیش پدرش در شهرستان دیگه برده، با توجه به اینکه پدر خانمم سرایدار یک ساختمان هست و محل مناسبی برای زندگی بچه ی من در مکان سرایداری وجود ندارد و زندگی در این مکان حتی برا خودش هم سخت هست آیا من می تونم به این شهرستان رفته و بچم رو به صورت قانونی تا زمان دادگاه پس بگیرم
پیشاپیش از راهنمایی شما بزرگواران سپاسگذارم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
حضانت اطفال تاهفت سالگی بامادراست اگرتربیت اخلاقی طفل یا صحت جسمانی طفل درخطرباشد می توانید باید دردادگاه خانواده طرح دعوا کنید