مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شوهر

سلام همسر بنده خیلی بداخلاق وبد دهن امروز هم کتکم زد وچاقو بسمتم پرت کرد به پشتم خورد وکلی خونریزی کرد پام هم یه مقدار بی حس شده با110تماس گرفتم مامور ازم خواست این بار گذشت کنم چندبار بهش گفتم اما شکایتو ننوشت میخواستم بدونم باید به کجامراجعه کنم برای شکایت

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان ضرب و جرح و توهین و فحاشی شکایت کنید.