مشاوره حقوقی رایگان - کتک زدن توسط شوهرم

سلام میخام بدونم بدون اینکه شکایت کنم میتونم برم پزشکی قانونی ک نامه داشته باشم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر باید کلانتری ‌شما را به پزشک قانونی ارجاع و معرفی کند.

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

باسلام.بله به کلانتری مراجعه کنیدتاازآنجابه پزشکی قانونی معرفی شوید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال تکراری است و در گذشته پاسخگویی صورت گرفته است.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر شکلیت نکنید و نامبرده را مجازات نکنید این عمل یالها تکرار خواهد شد محتملا

محمد فلاح

جناب آقای محمد فلاح :

با سلام . ابتدا به کلانتری مراجعه فرمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید
توجه داشته باشید صرف داشتن نامه پزشکی قانونی دلیل برای طلاق محسوب نمی شود.