مشاوره حقوقی رایگان - ایا امکان تعلیق حکم زندان مواد هست؟

سلام
پدر بنده به جرم 1گرم و 200سانت هرویین توسط کلانتری بازداشت شده و دادگاه انقلاب شهریار حکم به 1سال حبس تعزیری و 10میلیون تومن جریمه نقدی و 30ضربه شلاق داده
48سالشه سابقه تا الان نداشته و زیر نظر مرکز ترک اعتیاد با مصرف متادون ترک هم کرده و به علت خونریزی مقعدی توسط بیمارستان طالقانی کلونوسکپی و اندوسکوپی انجام دادیم و معلوم شد 3تا پلیپ روده داره و دکتری گفتن مشکوک به بیماری سرطان روده هست و باید پیگیری بشه
حالا سوالم اینه که ایا با توجه به عدم سابقه و اعتراف و کهولت سن و بیماریش میشه حبس رو به جزای نقدی یا تعلیقی تبدیل کرد ؟
اگر اطف کنید زود جواب بدید ممنون میشم چون 4روز بیشتر برای تجدید نظر وقت نداریم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

حتما تجدیدنظر نمایید مدارک هم ضمیمه شود با تشخیص قضات تجدیدنظر ممکن است جزای حبس تبدیل شود به هرحال تشخیص با قضات است.

یک وکیل :

با سلام
بله قابلیت تعلیق دارد .
چنانچه به حکم تمکین نمایید یک چهارم از میزان حبس کسر خواهدگردید.