مشاوره حقوقی رایگان - ناتوانی جنسی مرد-طلاق زوجه

با سلام
لطفا فرایند طلاق براساس ناتوانی جنسی مرد را بفرمایید به چطور است؟
چقدر زمان باید از ازدواج گذشته باشد؟
آیا باکرگی زن مهم است یا خیر؟مثلا اگر به روش دیگری باکرگی از بین رفته باشد در تایید ناتوانی مرد تاثیر دارد؟
ناتوانی جنسی در چه شرایطی منجر به طلاق است؟ اگر زن قبل از ازدواج مطلع باشد که فرد مشکل دارد، آیا تاثیری در روند پرونده دارد؟
سپاس

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر این ناتوانی جنسی مدت زمان متعارفی معمولاً دو الی سه سال گذشته باشدو سازمان پزشکی قانونی تایید کند طلاق زوجه صادر گردد