مشاوره حقوقی رایگان - طلاق بخاطر عنن بودن مرد

سلام
خواهرم بخاطر بیماری عنن شوهرش می خواهد از او طلاق بگیرد ،
به پزشک قانونی معرفی کردند.جواب پزشک قانونی را دکتر نوشه : این مرد بیماری عدم نعوذ دارد.ولی می تواند دارو مصرف کند تا نعوذ کند و رابطه جنسی برقرار کند باید معالجه شود.
ما هم میگوییم او 9 سال هست که بیمار است و هیچگونه رابطه ندارد اگر بیماری او برطرف می شد در این چند سال برطرف می شد.
خواهرم چگونه می تواند طلاق بگیرد؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اگر این موضوع بر مبنای نظریه پزشکی قانونی باشد مسیر به جهت اخذ حکم طلاق باز میشود.حتما در تهیه دادخواست وارائه لوایح از متخصص امر مانند وکیل استفاده کنید.