مشاوره حقوقی رایگان - وصیت نامه دستی با امضای امام جماعت مسجد و مهرش

سلام پدرم چندسالی به رحمت الهی رفته ووصیت دست نوشته ای که‌ خواهرم نوشته
واورا وکیل قرار داده که منزلی که درآن زندگی میکند بعدازفوت به دو فرزندپسربرسد حالا5فرزندان دوخترقبول ندارند این وصیت اثرانگشت و امضاومهرمسجد شده است تکلیف چیست ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدرتان خودش با دست خط خودش ننوشته باشد به نظر اعتباری ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر وصیت نامه معتبر باشد فقط تا یک سوم اموال اجرا میشود