مشاوره حقوقی رایگان - وصیت نامه دستی

باسلام
پدر من چند سال پیش فوت کرده و وصیت نامه دستی وجود داره تو انحصار وراثت اسم مادر بزرگ و پدر بزرگم هم وجود داره و الان مادر بزرگم فوت شده میخواستم ببینم با وصیت نامه دستی میشه کاری کرد برای انتقال اموال تمامی وراث هم مشکلی ندارن فقط عجله دارم نمیخوام طول بکشه.
ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله وصیت نامه معتبر است البته اگر طبق قانون تنظیم شده باشد.اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام معتبر است اگر طبق قانون تنظیم شده باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام وصیت نامه خودنوشت معتبر است ولی برای انتقال اموال باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید و سپس دادخواست تقسیم ترکه را اقامه کنید و

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله معتبر است البته اگر قانونی تنظیم شده باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله وصیت نامه معتبر است البته اگر طبق قانون تنظیم شده باشد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله معتبر است البته اگر قانونی تنظیم شده باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام وصیت نامه خودنوشت معتبر است ولی برای انتقال اموال باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید و سپس دادخواست تقسیم ترکه را اقامه کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

معتبر است اگر طبق قانون تنظیم شده باشد