مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی

با سلام بنده 27 سال سابقه پرداخت بیمه تامین اجتماعی دارم که 8 سال آخر آن بیمه اختیاری خویش فرما هست و با نرخ 27 درصد حداقل حقوق خواستم بدانم ایا میزان مستمری بازنشستگی الان سال 1401 فردی با سی سال سابقه دیگر زیر 5 میلیون نیست یا اینکه میانگین حقوق دوسال آخر ملاک مستمری بازنشستگی هست ؟ چون الان در سایت برای من دو میلیون 900 محاسبه شده مستمری سوالم این هست که ایا قانونی هست که فرد با سی سال سابقه کمتر از 5 میلیون تومان نباید مستمری بازنشستگی اش باشد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با کارشناسان بیمه و اداره کار در میان بگذارید تا دقیقتر بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
میانگین دو سال آخر ملاک است، می توانید از طریق تامین اجتماعی پیگیری کنید