مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن قرارداد

سلام به مدت شش ماه در شركتى بعنوان سرپرست كارگاه مشغول شدم و قرار شد ماهى دوازده ميليون تومان حقوق بهم بدن و سه درصد مبلغ پيمانهايى كه ميگيرم حال كه كار تمام شده چون قرارداد ندارم ميگن نميديم برو شكايت كن چيكار كنم و از كجا شكايت كنم در ضمن محل كار عسلويه بوده ممنون

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شماقرارداد دارید قراردادشفاهی منعقدمیشود سندازادله اثبات دعواست شماباید قراردادتان را باشاهد یافیش های واریزی توسط کارفرما اثبات کنید

حمید قلیزاده

جناب آقای حمید قلیزاده :

اثبات حقوق ماهیانه 12 م بدون داشتن قرارداد امری غیر معقول است، لذا اثبات آن بسیار سخت است، تنها راه اقدام از طریق اداره کار بوده ولی بر مبنای حقوق کارگر