مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن قرارداد اجرای عملیات ساختمانی

با سلام. بنده در 2ماه گذشته شروع به تعمیرات و مقاوم سازی یک باب منزل مسکونی کرده ام و از آنجا که با کارفرما رابطه صمیمانه ای داشتم از نوشتن قرار داد کاری اجتناب کردم ولی الان که تقریبا کار به مراحل پایانی نزدیک شده ایشان ادعا میکند که هیچگونه بدهی به بنده نداشته و حتی وسایل و ابزار بنده را مصادره کرده آیا بدون قرارداد به نتیجه قانونی خواهم رسید یا خیر. با تشکر مهندس ... سرپل ذهاب کرمانشاه

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ادعا و دعوی شما صرفاً با گواهی شهود واجد شرایط و یا اقرار خوانده دعوی و یا در نهایت با اتیان سوگند قابل اثبات خواهد بود .

اصغر رضواني

جناب آقای اصغر رضواني :

از طریق شورای حل اختلاف دادخواست مطالبه وجه بدهید و با شاهد و تماسهای تلفنی دعوای خود را ثابت کنید