مشاوره حقوقی رایگان - چک در وجه حامل با موضوع ضمانت

با سلام بنده چکی را در وجه حامل بابت ضمانت به شخص ریش سفیدی دادم و ایشان خیانت کرده و چک را واگذار به شخص ثالث کردند که روی چک اقدام نمودند ، آیا میتوانم از ایشان بابت خیانت در امانت با وجود 2 شاهد که در جریان موضوع بودند شکایت کنم؟ و آیا برای اثبات شهادت شهود کفایت میکند ؟ پیشاپیش سپاسگزار

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اکانت بوده می توانید با عنوان خیانت در امانت شکایت کنید.

یک وکیل :

باسلام
برای طرح دعوی خیانت در امانت شهادت شهود کفایت می نماید ولیکن تعیین ارزش شهادت شهود با دادگاه است .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

عنوان خیانت در امانت شکایت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب تحت عنوان خیانت در امانت قابل شکایت است