مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری و اخاذی در اینستاگرام و وات ساپ

با سلام
از طریق پیجی که خودش خارجی و سبدگردان ارز دیجیتال معرفی کرد مورد سرقت قرار گرفته و مبلغ زیادی از من کلاهبرداری کرده آیا از طریق پیج اینستاگرام وشماره تلفن فیکی که به واتساپ من پیام داده قابل. شناسایی و پیگیری هست؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله با ای دی و شماره واتساپ وی از طریق پلیس فتا میتوانید پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توان به عنوان سرقت سایبری موضوع را از طریق دادسرای جرائم رایانه یا پلیس فتا پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دادسرای جرائم رایانه یا پلیس فتا پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت شکایت کنید تا پلیس فتا تحقیقات لازم را انجام دهد

یک وکیل :

با سلام
از طریق پلیس فتا پیگیری نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.