مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینستاگرام

سلام از پیج ......... یه سرویس قابلمه سفارش دادم مبلغ 4 میلیون و 800 هزار تومان ازم گرفتن نه سفارشم رو فرستادن نه پولمو پس دادن......... اینم شمارشونه البته یه شماره دیگه م دارن که اون کلا تماسهای ورودیش رو خودشون مسدود کردن خیلی راحت بهم گفت برو شکایت کن منم بی دست و پام واقعا نمیدونم باید چیکار کنم خودشونو م. معرفی کردن ولی کسی که پول به حسابش زدم اسمش ن.الف بود

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام به راحتی می توانید شکایت نمایید و مبلغ خود را مسترد نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتیکه اقدامات انجام شده به قصد متقلبانه و بقصد تصاحب مال از شما باشد می تواند از مصادیق کلاهبرداری تلقی گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از وی شکایت کلاهبرداری کنید . مشکلی بود از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به پلیس فتا مراجعه نمایید و شکایت کلاهبرداری را مطرح کنید و نتیجه خواهید گرفت

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

در قابل یک ویس کوتاه در واتس اپ برایم سوالتان را بفرستید جلیلوند هستم 09035988259

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

تحت عنوان کلاهبرداری و تحصیل مال ازطریق نامشروع پیگیری نمایید در صورت نیاز میتوانید از طریق پنل مشاوره با بنده تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق فتا شکایت کلاهبرداری نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام پاسخ دقیق به این مسئله مستلزم بررسی کامل مدارک مربوطه می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از کسی که پول را به حسابش پرداخت کردی میتوانید شکایت کلاهبرداری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
هم از آن پیج و هم از صاحب حساب شکایت نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابه دفتر خدمات الکترونیک قضائی رفته و با پرینت بانکی و اسکرین شات از پیج مذکور از شخصی که پول به حسابش ریخته اید و شخصی که خود را معرفی کرده شکایت کلاهبرداری اینترنتی کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است تحت عنوان کلاهبرداری، موضوع به پلیس فتا ارجاع خواهد شد
چند نکته :
1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.