مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

سلام وقت بخیر.
همسربنده مهریش 50عددسکه بهارآزادی به صورت (عندالاستطاعه)بودخ.الان ارطریق دادگاه درخواست مهریه اش روداده و جلسه اول هم تشکیل شده که رای دادگاه هم آمده ومهلت 20روزجهت اعتراض داده.
حالا می خواستم بدونم که برای درخواست اعسارتواین فرصت 20روزه بایداقدام کنم یااینکه پرونده رفت اجرای احکام اقدام کنم.
درضمن یک ملک در شان خودم دارم که بابته مهریه توقیف شده برای آزادسازی ملک چکاربایدبکنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ملک در شأن زوج مستثنیات دین محسوب می شود و قابل توقیف نیست

حسن  اربابي  مطلق

جناب آقای حسن اربابي مطلق :

بعد از قطعیت رای میتوانید دادخواست اعسار بدهید
در مورد ملک هم باید مشخص شود ارزش ملک چه میزان است تا بتوان اعلام نظر کرد جهت ادای توضیحات و بررسی بیشتر با این شماره ( 09123517232) تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بعد از قطعیت رای میتوانید دادخواست اعسار بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعد از از ابلاغ اجراییه باید ظرف ده روز دادخواست اعسار بدهید

یک وکیل :

با سلام
اینکه ملک مذکور جزو مستثنیات دین است یا خیر بنا به تشخیص دادگاه است .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام در زمان مقرر دادخواست اعسار را پیگیری نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بعد از صدور رای قطعی میتوانید تقاضای صدور اجرائیه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از صدور اجرائیه اعسار دهید.
اعتراض مبنی بر مستثنیات دین بودن ملک را مطرح و درخواست رفع توقیفی نمایید