مشاوره حقوقی رایگان - سهام ثبتی و داخلی تا افزایش سهام

سهام رسمی شرکت در سال 97 ... ت بوده است. برای هزینه های جاری و بستر سازی اولیه شرکت مبالغی که اعضا پرداختند تا افزایش سهام بدهیم بسیار متفاوت هست، فرد جدیدی که امده است برای شغل مدیر عاملی میگوید من فقط سهام ثبت شده رسمی را قبول دارم و بر اساس همان قرارداد میبندم و پاداش من مثلا 20% سود خالص در پایان سال هست. چگونه این فرد را میتوانم قانع کنم که مبلغ پرداختی افراد بیش از مبلغ رسمی هست و سود باید بر اساس پرداختی باشد؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این درخواست مدیرعامل است برای انجام کار در شرکت شما و بسته به نظر شما و توافق طرفین دارد و ملاک قانونی ندارد