مشاوره حقوقی رایگان - فروش بدون هیچ گونه قولنامه

با سلام خدمت شما سروران گرامی من چند سال پیش موتور سیکلت به طور شفاهی فروختم بدون هیچگونه قولنامه‌ای برای تعویض پلاک چند با تماس گرفتم وهر بار به وقت دیگری موکول می کردالان بعد از گذشت چند سال برای توقیف پلاک می خوام اقدام کنم اما نمی دونم باید چیکار کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قولنامه نداشته باشید کارتان سخت می شود، بهتر است جهت توقیف موتور از پلیس راهور پیگیری کنید، در صورتی که نتیجه ای نداشت دادخواست اثبات معامله و فک پلاک و درخواست توقیف فیزیکی موتور بدهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

جهت توقیف موتور از پلیس راهور پیگیری کنید و دادخواست اثبات معامله و فک پلاک و درخواست توقیف فیزیکی موتور بدهید