مشاوره حقوقی رایگان - استعلام آدرس از شماره موبایل که صاحب خط با استفاده از آن خط مشخصات همخوانی ندارد.

برای جواب استعلام و شکایت از وی درصورت نبود همخوانی با مشخصات و آدرس چگونه می‌توان از دادسرا و قاضی پیگیری کرد که خود واقعی طرف را پیدا کرد ممنون از پاسخ و خدمت به مردم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با طرح شکایت و بسته به موضوع تقاضای نقطه زنی نمایید