مشاوره حقوقی رایگان - دعوا و درگیری

سلام. بنده حدود 3 سال پیش با یکی از دوستانم درگیری شده.پس از درگیری من به پزشک قانونی رفتم و گزارش پزشک قانونی انجام شد.بعد نامه پزشک قانونی را برای دادسرا باید می‌بردم که به علت مشکلات و نداشتن آدرس محل سکونت و مشکلات دیگری که برام به وجود آمد نتوانستم کارهای شکایت به دادسرا را انجام دهم الان بعد کرست 3سال آدرس طرف درگیری را پیدا کردم میخواستم بدانم پرونده موجود در پزشک قانونی را میتوانم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما با اثبات موضوع میتوانید حقوق مالی خود یعنی دیه را مطالبه کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر مشمول مرور زمان شده ولی یه سر بزن شاید قبول کردند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر قبلا معاینه و نامه گرفته اید آری
وگرنه خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شکایت نمایید و در صورت اثبات موضوع دیه باید پرداخت گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به نظر می‌رسد با گذشت زمان مشمول مرور زمان قرار گرفته باشد اما برای مطالبه حقوقی دیه می‌توانید با اعلام مدارک پزشکی قانونی اقدام کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر در پرونده قبلی هیچ رایی صادر نشده همان را می توانبد ادامه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه ب توضیحات ارائه شده به نظر پیگیری نتیجه ای نخواهد داشت

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام به بایگانی راکد دادسرا رفته پرونده شما باید مجدد به جریان بیفتد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام خیر مشمول مرور زمان شده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر امکان پذیر نیست شامل مرور زمان شده است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛

دیه را می شود مطالبه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مطالبه دیه امکانپذیر است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
بابت شکایت کیفری مشمول مرور زمان شده است ولی برای اخذ دیه می توانید اقدام نمایید.

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام،با گذشت زمان مشمول مرور زمان قرار گرفته است اما برای مطالبه حقوقی دیه می‌توانید با استناد به مدارک پزشکی قانونی و درخواست به جریان افتادن مجدد پرونده از بایگانی راکد اقدام کنید

مینا احمدی

مینا احمدی :

شامل مرور زمان شده و قابل پيگيري نيست مگر اينكه هزينه ها را حقوقي پيگيري نماييد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر نامه گواهی پزشکی قانونی موجود است صرفا در خصوص مطالبه دیه می توانید اقدام کنید

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام موضوع از طریق دادسرا قابل تعقیب است. به شعبه مربوطه مراجعه کنید.

یک وکیل :

با سلام
امکان پیگیری خواهید داشت.