مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون پزشکی احرازی

سلام بنده جانباز 25 درصد هستم پس از سالها عوارض شیمیایی در من ایجاد شده است که به پزشک های بنیاد شهید مراجعه کردم و پس از تاییدیه آنها به کمیسیون پزشکی احرازی جهت تایید نهایی و ثبت درصد ارجاع شدم اما با وجود تایید پزشکان مربوطه در کمیسیون پزشکی به بهانه های متعدد و غیر واقع رد شدم
حال از شما درخواست راه حل مناسبی برای دفاع از حق خود را دارا می باشم. باتشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این موضوع در چهارچوب مسائل داخلی و کمیسیون مربوطه است و مساله حقوقی محسوب نمی شود در صورتی که قصد اقامه دعوی داشته باشید می توانید وکیل بگیرید