مشاوره حقوقی رایگان - غرامت دوره آموزشی

با سلام و عرض ادب
بنده در سال 84 در دوره آموزشی (ارتش) پس از میدان تیر دچار آسیب شدید گوش (پاره شدن پرده گوش، کاهش شنوایی و سرگیجه شدید) شدم. به طوری که 7 روز از بیمارستان ارتش مرخصی رد کردن و پرونده ام به کمیسیون پزشکی ارجاع شد. اما قبل از تاریخ کمیسیون به دلیل قبولی در مقطع ارشد از سربازی ترخیص شده و کمیسیون پزشکی را از دست دادم.
هم اکنون ضایعات آن حادثه مانند کاهش شنوایی و سرگیجه بنده را اذیت کرده و به صورت دائمی همراه من است.
حال سوال من این است آیا قابلیت پیگیری برای دریافت غرامت یا جانبازی وجود دارد؟
بسیار ممنون

پاسخ ها :

علي زنگنه

جناب آقای علي زنگنه:

باسلام ایا مدارکی مبنی جراحت و اسیب های وارده در جهت اثبات ادعای خود در دست دارید؟

علیرضا قاسمی

جناب آقای علیرضا قاسمی :

سلام با عنايت به آيين نامه تعيين درصد جانبازي شما مشمول ماده يك آن ميشويد فلذا در صورتيكه پرونده در كميسيون پزشكي طرح و تاييد نگرديده است ميتوانيد به ديوان عدالت مراجعه و از تصميم فوق شكايت نماييد در غير اينضورت پيگير موضوع در كميسيون پزشكي شويد