مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی پیگیری شکایت سوء استفاده از مدارک و مشخصات هویتی

باسلام. سال 92 مشخصات هویتی و کپی مدارکم رو جهت اجاره دوساله برای یک شرکت سهامی خاص در یاسوج ارسال کردم که در همان مراحل ابتدایی ثبت، بدلیل بدقولی و عدم توافق مالی از ادامه همکاری منصرف شدم. بعدا اتفاقی متوجه شدم که نام بنده بعنوان فرد امتیاز آور آن شرکت صرفا ثبت شده، درصورتیکه شرکت مذکور نه موفق به اخذ گرید شده و نه اسمم بعنوان عضوی در آن شرکت در روزنامه ای ثبت شده.... یعنی فقط و فقط جلوی اسمم بعنوان فرد امتیاز آور آن شرکت مسدود است. خواهشمندم بنده را راهنمایی کنید که چطور میتوانم اسمم رو ازین وضعیت خارج کنم؟ ضمنا شرکت مذکور هیچ گونه آدرس یا تلفن درستی نداشته و کلا نامعتبر است... باکمال تشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

می توانید اقامه دعوی تحت عنوا جعل عنوان نمایید یا در این خصوص وکیل بگیرید اگر موضوع مهم است