مشاوره حقوقی رایگان - کیفری جرائم

سلام. من از روی بچگیم اشتباهی مرتکب شدم و مدرکی دادم دست کسی که ممکنه بعد ها به راحتی برام دردسر درست کنه و من بی گناه گیر بیفتم
من چیزی به اشتباهی برمیدارم و به صاحبش پس میدم* آیا راهی هست قانونی اقدام کنم که به اون خانم بگه کوچک ترین حرفی یا هر چی که پیش بیاد مربوط به من همون موقع بیاد اقدام کنه*.. نه این مدتها بگذره و من روحمم خبر نداره مشکلی پیش بیاد در مغازش بگه این خانم گفته بود قبلا این کارو میکنه و بگه تهدید شدم و از ترس شکایت نکردم اینم شاهد و من بی گناه هیچ دفاعی نتونم کنم..

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.
بهتر است سوال خود را واضح و کامل مطرح کنید.

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، درخواست ابطال مدرکی که اشتباهی تنظیم کردید مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوال خود را واضح و کامل مطرح کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام سامانه ثنا ثبت نام کنید تا اگر شکایتی شد متوجه شوید