مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

با سلام من آخر دی نود و شش تصادف کردم و اول بهمن تشکیل پرونده دادم. بعد از انجام همه کارا وقتی سامانه ثنا میرم نگاه میکنم نوشته ابلاغیه مورخ برج یازده نود و هفت جهت ابلاغ دادنامه شماره ایکس مورخ برج یازده نود و هفت برای دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان ری _ دادستان صادر شد. یعنی چی این ؟؟؟
ممنون میشم هر چه سریعتر کمکم کنید. با سپاس فراوان

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

یعنی رای صاد شده است و باید منتظر ابلاغ رای باشید در حال حاضر برای جلب نظر دادستان به ایشان ارجاع شده عموما یک هفته بعد از این پیام رای اصلی به سامانه ارسال می شود