مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند ممنوع الخدمات

سلام

یک پلاک ثبتی (آپارتمان) را از شخصی خرید کرده ام که موقع انتقال سند متوجه شدم که ایشان (فروشنده) ممنوع الخدمات شده اند. حالا میتوانم برای الزام به تنظیم سند اقدام کنم؟ آیا اگر حکم بگیرم موضوع ممنوع الخدمات بودن ایشان (فروشنده) مانعی برای انتقال و تنظیم سند نمی‌شود؟

سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با اخذ حکم دادگاه و با نامه اجرای احکام نسبت به انتقال سند اقدام کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا باید ببینید که ایشان به چه دلیل ممنوع شده است چرا که ممکن است قبل از شما ذینفع ای وجود داشته باشد اما اگر هیچ کدام از این موارد نباشد می‌توانید از طریق دادگاه درخواست و اجازه تنظیم سند را بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دادگاه میتوانید الزام به انتقال سند کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید الزام به تنظیم سند بدهید فقط امیدوارم قبل از خرید شما توقیف نشده باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در هر صورت باید کدملی ایشان آزاد گردد در غیر این صورت صرف حکم گرفتن نیز به نتیجه مطلوب نخواهد رسید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید

یک وکیل :

با سلام
با تجویز دادگاه امکان انتقال وجود دارد.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام بستگی دارد به اینکه ممنوع الخدمات شدن فروشنده به چه دلیلی بوده

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام. باید در عرض خواسته الزام به تنظیم سند رسمی، خواسته الزام به رفع بازداشت و تدارک مقدمات آن نیز مطرح شود.