مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری دستی

سلام خسته نباشید آیا بعد از فوت ورثه می‌تواند بدون انحصار ورثه با صلح عمری دستی سند به نام خودشان بگیرند در ضمن هیچکدام هم اعتراضی ندارد با تشکر از شما

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

خیر برای انتقال ترکه متوفی می بایست گواهی ا نم حصاروراثت اخذ شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صلحنامه دستی ممکن نیست باید انحصار وراثت اخذ بشه و وراث می توانند نسبت به تنظیم سند اقدام کنند.