مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد ترس به پسر نه ساله در کوچه با ماشین

با سلام من با پسرم رفته بودم بیرون و در راه برگشت ماشینی پسر نه ساله من رو ترسوند من چطور میتونم بدونم این پلاک برا چه کسی است ؟؟؟؟کلا قصدش از رانندگی در کوچه ها با ویراژ دادن چی هستش.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به این توضیحات شکایت و پیگیری موضوع نتیجه ای نخواهد داشت.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شکایت کیفری تقدیم نماید تا با استعلام مالک خودرو شناسایی گردد