مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه

سلام
خسته نباشید
ما مشکل وثیقه داریم می‌خواستم ببینم جایی هست قابل اعتماد که بشه سند اجاره کرد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " سوال شما اساسا جای طرح موضوع در این درگاه که پاسخگوی سوالات کوتاه حقوقی متقاضیان است ندارد .

پرسشگر :

ایا سند گذاشتن در دادگاه بابت چک برگشتی تا تشکیل جلسه دادگاه به منظور اعسار این بدان معناست که سند را هر موقع شاکی بخواهد میتواند مصادره کند و ملک به فروش برسد و سهم خود را بردارد?

یک وکیل

سلام " پاسخ سوال دوم : اگر دستور قضائی مبنی بر حضور یا حکم قطعی دادگاه را اجرا ننمائید وثیقه به نفع دولت و شاکی خصوصی متناسب با قرار صادره و کسر هزینه های مربوط به اجرای دستور قضائی ضبط و اخذ می شود

پرسشگر :

در خصوص وثیقه 70 میلیونی میتوان سند ماشین 150 میلیونی ارائه کرد?

یک وکیل

پاسخ سوال سوم " پرسشگر محترم سوالات متعدد الکترونیکی مجانی خود را یکجا و یکدفعه مطرح نمائید تا پاسخ آن نیز عنداللزوم طی یک مرحله ارائه شود . قبول کفیل یا وثیقه و اعتبار آن منوط به موافقت مقام قضائی رسیدگی کننده به پرونده است و در فرض سوال چنانچه وثیقه شما ارزش آن متناسب با قرار تامین صادره باشد پذیرش آن با مانع قانونی مواجه نیست .