مشاوره حقوقی رایگان - رد صلاحیت در استخدام

آقا ما چه گناهی کردیم که معلول شدیم دوبار رفتم رد صلاحیت کرده دکاره تا صورتمو دیدی رد صلاحیت کرده آقا بخدا این حقوقی که شما می‌گرید حرومه دیگه از خودتو و جامعه تون بدم میاد
هر کاری میخاید کنید بکنید

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

عزیز من ما که کاره ای نیستیم و نقشی در اعمال اداره مربوط نداریم اگر سوال حقوقی دارید در خدمت هستیم

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام موضوع از مشکلات اجتماعی است و از طریق مجلس شورای اسلامی یا نهادهای دولتی پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر سازمان مربوطه بر خلاف قوانین شماره استخدام می کند می توانید به دیوان عدالت اداری شکایت نماید