مشاوره حقوقی رایگان - آیا خودرو شامل مستثنیات دین محسوب میشه

با سلام
بنده یه خورد رانا مدل 1394 که ارزش روز آن حدود 150 میلیون تومان است دارم
همسرم برای مهریه به ثبت استان شکایت کرده و ثبت توقیف سندی و فیزیکی صادر کرده
بنده از اسنپ نامه گرفتم که این خودرو در حوزه نقل و انتقال مسافر استفاده میشه و بنده هیچ شغلی هم ندارم
حالا نامه اسنپ رو به ثبت دادیم و منتظریم جواب بدن
میخاستم بدونم شامل مستثنیات دین محسوب میشه؟
ممنون از پاسخگوییتون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خودرو جز مستثنیات دین نیست مگر اینکه تاکسی باشد یا تنها وسیله امرار معاش باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله اگر مدارک شما کامل باشد مستثنیات دین محسوب می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

حالا شما عرض کنم که خودرو جزو مستثنیات دین نیست مگر اینکه این خودرو وسیله امرار معاش شما باشه یعنی با اون کار بکنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثابت شوند که جز وسیله امرار معاش است قابل توقیف نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خودرو اگر تاکسی باشد یا تنها وسیله امرار معاش باشد قابل توقیف نیست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

بله اگر مدارک شما کامل باشد مستثنیات دین محسوب می شود