مشاوره حقوقی رایگان - استعفای سه نفر از پنج نفر اعضای شورای شهر

اگر سه نفر از اعضا شورا شهر استعفا دهند موجب انحلال شورا می گردد یا اعضای علی البدل جایگزین می گردد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اعضای علی البدل میتوان در جلسات شرکت نمایند تا رسمیت پیدا نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اعضای اصلی باشند بله در غیر این صورت اعضای علی البدل جایگزین میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر اعضای علی البدل جایگزین می شوند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خدمت شما عرض کنم که اعضای علی البدل جایگزین خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اعضای علی البدل میتوان در جلسات شرکت نمایند تا رسمیت پیدا نماید