مشاوره حقوقی رایگان - کارفرما قرارداد کار را تحویل کارگر نمیدهد

با سلام و احترام
قراردادی که کارفرما تحویل کارکنان قرار می دهد به قرارداد تمام وقت با حقوق وزارت کار است، ولی در عمل خود شرکت روزهای پنج شنبه را تعطیل کرده است و در طول ماه نیز گاهی اوقات تعطیلی هایی خود شرکت تعیین میکند و ساعت کاری را 8 تا 4 و به تازگی 8 تا 2 بعد از ظهر تعیین کرده است.
از طرف دیگر با بیان این که چون پنج شنبه ها تعطیل است و ساعت کاری به حد مقرر نمی رسد و با توجه به این که خود شرکت این تعطیلی هارا قرار داده است، با این بهانه این که ساعت کارکرد پرسنل کمتر از حد نصاب ساعت کار قانونی است، از حقوق پرسنل مبلغی را کسر میکند و علاوه بر آن مبلغی نیز با عنوان بیمه 2 کسر میکند که اعلام کرده اند چون حد نصاب ساعت کاری پر نشده است و شرکت بیمه را کامل رد میکند، مابه تفاوت بیمه از حقوق پرسنل کسر میشود. در ضمن نسخه دوم قرارداد کاری را با وجود امضای پرسنل در اختیار پرسنل قرار نمیدهد.
آیا این کار قانونی است و امکان شکایت وجود دارد؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از اداره کار الزام کارفرما را به تحویل مدارک بخواهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید