مشاوره حقوقی رایگان - خرید گذرگاه به جای زمین مسکونی

باسلام..بنده برج 9 سال 1400 زمینی با متراژ 270 متر خریداری کردیم الان برای پروانه ساخت اقدام کردیم و متوجه شدیم بجای زمین مسکونی گذرگاه فروخته اند و در نقشه شهرداری این ملک ب عنوان گذرگاه در نقشه ذکر شده..یک عدد چک زمین برای برج آینده است خاستم ببینم الان ما باید چیکار کنیم..همسرم هم ک ب شهرداری رفته گفته اند ک حق شکایت دارید میشه راهنماییم کنید

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

سلام وقت بخیر. نسبت به اعمال خیار عیب اقدام نمائید و حسب اختیار قرارداد را فسخ یا ارش اخذ نمائید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست ابطال مبایعه‌نامه و استرداد ثمن معامله و خسارات ناشی را بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می بایست دادخواست ابطال مبایعه‌نامه و استرداد ثمن معامله دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست ابطال معامله و استرداد ثمن معامله به نرخ روز طبق نظر کارشناس بدهید .