مشاوره حقوقی رایگان - انجام معامله در شرایط نابرابر و تحمیل شرایط از سوی فروشنده با تهدید به عدم رضایت

باسلام. در پی شکایت واهی فردی به اتهام خیانت در امانت در رای بدوی برائت اما با رای دادگاه تجدیدنظر به 6ماه حبس محکوم شدم. پس از آنکه جلب شدم در زمان بدرقه به دادگاه برای اخذ رضایت شاکی به ناچار تن به یک معامله در شرایط نابرابر دادم تا باغی که بالای 400میلیون ارزش داشت در مقابل 50میلیون به وی واگذار کنم (بدهی من براساس مدارک شاکی110میلیون بود.) در شعبه اجرای احکام من قرارداد و صورت جلسه تحویل ملک را امضا کردم و او رضایت داد اما من کلیدهای خانه باغ را نگه داشتم تا اساسم را تخلیه کنم. هرسه نسخه پیش انها ماند.. و من از همان جا ازاد شدم. فردا بخیال خود برای گرفتن 50 میلیون بنگاه رفتم اما بنگاهی وجود نداشت. دوبار برای تصرف ملک قفلها را شکسته اند که مانعشان شدم و علیه شان شکایت کردم. انان نیز شکایت کیفری تصرف عدوانی علیه ام کردند. به دادسرا که احضار شدم گفتم هنوز 50میلیون مرا نداده اند که ملک را تحویل بدم. گفتند ذکری از این وجه در قرارداد نشده است درحالی که شهودی وجود دارد که شاهد نحوه توافق ما بودند و به استناد صورت جلسه تحویل اکنون جلب به دادرسی شده ام. بر فرض محکومیت من در شکایت کیفری با توجه به اینکه به اندازه سه برابر طلبش از من ستانده است ایا میتوانم دعوی حقوقی بکنم؟ و تحت چه عنوانی دادخواست خود را مطرح کنم؟ ایا میتواند از مصادیق ایفای ناروا باشد؟ ممنونم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

محمدهادی پهلوانی فر

جناب آقای محمدهادی پهلوانی فر:

بیع عبارت است از
تملیک عین بعوض
معلوم وقراردادی که
عوض ندارد قرارداد
صوری است به دادگاه دادخواست
ابطال بدهید