مشاوره حقوقی رایگان - واریز اشتباه پول

بنده مبلغ 5 میلیون اشتباه واریز کردم از داخل بانک اشنا دارم مشخصات صاحب حساب پیدا کردم ولی جواب سر بالا داد و رفته کارت مورد نظر که پول واریز کردم مسدود کرده حالا شکایت کنم باید برم دفتر خدمات قضایی یا پلیس فتا

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست مطالبه وجه به طرفیت وخطاب به شورای حل اختلاف محل اقامت وی در دفتر الکترونیک قضایی

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق دفتر خدمات الکترونیکی قضایی اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه وجه بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست مطالبه وجه بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دفاتر خدمات قضایی باید اقدام کنید