مشاوره حقوقی رایگان - نصب بالابر هیدرولیکی در اپارتمان

سلام وقت بخیر ما یک ساختمان 4 طبقه 15 سال ساخت داریم که فضای کافی برای نصب آسانسور ندارد میخواستم بپرسم درصورت رضایت واحدها نصب بالابرهیدرولیکی هوم لیفت با اتاق شبیه آسانسور مشکل قانونی ندارد ؟ و اینکه رضایت همسایه ها باید محضری باشد ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود برای این کار مجوز شهرداری نیاز است و رضایت تمام ساکنین نیز ملاک است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله باید تمامی همسایگان رضایت دهتد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با اسنانداردهای موجود واخذ مجوز از شهرداری بلامانع است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر رضایت و امنیت لازم را داشته باشد منعی ندارد