مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان هیئت مدیره ساختمان

نظر به اینکه در قانون مدت زمان هیئت مدیره ساختمان دو سال قید شده ولی در اساسنامه ساختمان مدت زمان هیئت مدیره یک ساله تصویب شده مبنا کدام می باشد ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
به استناد ماده ١٥ آيين نامه اجرايي قانون تملك آپارتمانها ، مدت مأموريت مدير يا مديران دو سال است ولي مجمع عمومي مي تواند اين مدت را اضافه كند

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشد.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام مدت مدیریت یکسال می باشد ولی مجمع عمومی میتوان این مدت راتغییردهد