مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه کارمند ثبت احوال در ثبت نام در شناسنامه

سلام. من برای اسم بچه خودم که سرکار شیفت بودم نمیتونستم برم برای شناسنامش پدرم که سن بالا هستن فرستادم ایشون چون کارمند ثبت بهشون گفته اسم همه اعضاء خانواده روبنویسین ایشون اسم دختر اولم که بهاره هست نوشته کارمند ثبت هم بهاره رو بهار نوشته برای اسم دختر دومم حالا من باید چیکار کنم چون توی تمام مدارک بیمارستان باران نوشتیم ولی بخاطر این کارمند که وقتی پدرم گفته برای چی بهارگذاشتین گفته خودتون نوشتین خوب اگه ایشون به اشتباه پدرم میخواست اسم بذاره باید میداشت بهاره نه بهار بعدشم گفته نمیشه عوضش کرد ممنون میشم راهنماییم کنید بچم الان 4ماهه هست
تشکر فراوان

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

باید دادخواست ابطال شناسنامه را در دادگاه عمومی حقوقی مطرح کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید دقیقا بررسی کنیم یه زمانی هست سهوا اسم نوشته میشه به اشتباه که این اشتباه قابل جبران است یه زمانی هست اسم ثبت شده است و از مدارک پیداست اشتباه شده است ولی رویه درستی را طی کرده است باید مدارک شما و توضیحات تکمیلی شما را بدانیم با ما تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می کنم حتما با وکیل صحبت نمایید، می توانید با بنده نیز تماس از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید..