مشاوره حقوقی رایگان - نگرانی بابت وکالت تنظیم شده

سلام وقت بخیر
من دیروز اولین بار بود که خودرویی میفروختم بنا به اصرار خریدار و اینکه زمان برای تعویض پلاک دیر شده بود رفتیم دفتر خونه ای که با ایشون اشنا بود مدارک ماشین از من گرفت تا کارهای وکالت رو انجام بده و ما رفتیم بانک برای تصفیه مبلغ، بعد تصفیه و برگشتن متاسفانه بدلیل اعتماد و عدم دقت وکالت نامه را نخونده امضا کردم و اثر انگشت دیجیتالی دادم و دفتر خونه هزینه 315 هزار تومن از من گرفت سوال من اینه
1) ایا ممکنه وکالت دیگه ای به جز وکالت فروش خودرو تنظیم شده باشه که اثرات بدی برای من داشته باشه
2) مگه هزینه وکالت فروش با هزینه انتقال سند برابر نیست؟ هزینه انتقال سند خودرو 181 ولی هزینه وکالت 315
من یه معلمم و الان نگرانم نکنه با اون وکالت از طرف من کلاهبرادری کنه یا خونه منو بفروشه

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به دفترخانه مراجعه کنید و یک نسخه از وکالتنامه مذکور بگیرید تا رفع نگرانی شود