مشاوره حقوقی رایگان - پرونده به دليل اجرای حکم از امار کسر و بایگانی گردید چه معنایی دارد؟

با سلام
متن
پرونده به دليل اجرای حکم از آمار کسر و بایگانی گردید چه معنایی دارد و ایا به معنی مختومه شدن پرونده است؟
در واکنش به این متن باید چکار کنیم
لازم میدونم بگم قبلا بنده هم حکم جلب و هم توقیف حسابای ایشونو گرفتم و حدود 5 ساله که متواریه
ممنون از زحماتتون.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده مختومه شده است و اگر محکوم به پرداخت نشده محکوم له می تواند نسبت پیگیری پرونده اقدام کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

احتمالا پرونده بایگانی شده شما میتوانید حضورا پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تقاضای ورود مجدد بزنید و اموال طرف را توقیف . مزایده بذارید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اهمیتی ندارد اگر حکم جلب منقضی شد میتوانید برای تمدید آن اقدام کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

پرونده مختومه شده است و اگر محکوم به پرداخت نشده محکوم له می تواند نسبت پیگیری پرونده اقدام کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ظاهرا حکم اجرا شده است
حضوری پيگير ماجرا شوید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً پرونده هایی که بیش از پنج سال از زمان تشکیل آن گذشته است از آمار کسر و مجدداً به شعبه مربوطه مراجعه و تعقیب ادامه عملیات اجرایی را درخواست نماید تا با ثبت جدید نسبت به پیگیری پرونده اقدام گردد