مشاوره حقوقی رایگان - منظور ابلاغیه

با سلام خدمت عوامل سایت و وکلای عزیز خواستم بدونم منظور از ابلاغیه
با توجه به اجرای مفاد نیابت و اخذ اظهارات مطلع، پرونده از آمار کسر و اعاده گردید.

پاسخ ها :

آرزومیری

سرکار خانم آرزومیری :

سلام میتونه به این معنی باشه که دادگاه نیابت داده شده امر مورد نیابت رو انجام داده و پرونده رو اعاده کرده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
یعنی پرونده به مرجع قضایی در حوزه دیگری ، برای اجرای مفاد
نیابت ، ارسال شده است

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام در مواقعی که یکی از شهود یا مطلعین در محلی غیر از محل دادگاه (منظور شهری که شکایت شده) نباشند اعطای نیابت به شهری که شهود و مطلعین در آن هستند می شود تا دادگاهی که به آن نیابت داده شده تحقیق کرده و نتیجه تحقیق خود را به دادگاه اصلی ارسال نماید و این ابلاغیه نشان می دهد که نیابت انجام شده و نتیجه به پرونده اصلی ارسال شده

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نیابت قضایی با تکمیل تحقیقات انجام شده وبه شعبه اصلی ارسال گردیده است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
پرونده به مبدا ارجاع کننده نیابت ارسال گردیده است

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

پرونده ای که با نیابت به شهر دیگری ارجاع شده ، باتوجه به انجام امر نیابت نتیجه به شعبه اصلی اطلاع داده شده و پرونده در شعبه نیابت گیرنده بسته شده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای اخذ شهادت شهود و مطلع ، پرونده به مرجع قضایی در حوزه قضایی دیگری ارسال شده است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مرجع نیابت وظیفه اش را انجام داده و به مرجع قبلی مسترد نموده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پزونده به مرجع صلاحیتدار ارسال شده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پرونده مختومه شده و بعد از انجام نیابت به شعبه معطی نیابد اعاده میشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
یعنی مفاد نیابت انجام شده و به دادگاه معطی نیابت ارسال شده

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بايد پرونده رويت شود
در حالت كلي به مرجع معطي نيابت بازگشت شده و اقدام خاصي ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نیابت انجام شده و پرونده به شعبه ارسال می شود.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مورد نیابت انجام شد و پرونده به مرجع اصلی برمیگردد برای اقدامات بعدی

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام در مورد پرونده نیابت داده شده بود که مورد نیابت انجام وبه شعبه اصلی ارسال شده