مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

با سلام من با همسرم 10 ماه پیش اختلاف داشتم و کار به دادگاه رسید که همسرم درخواست ترک انفاق داد و منم در مقابلش الزام به تمکین خواستم و در نهایت رای برای تمکین همسرم صادر شد ولی پرونده ی ترک انفاق را رضایت داد
الان بعد از 10 ماه باز اختلاف داریم همسرم 4 ماهه رفته و استرداد جهازیه کرده و مطالبه مهریه هم درخواست داده با اینکه جهازیه رو صورتجلسه کردن بردن و برای مهریه رای صادر شده و من اعتراض کردم
الان باز هم پرونده ترک انفاق باز کرده در حالی که من از روزی که رفتهدر دفتر قضایی از همسرم شماره حساب خواستم برای پرداخت نفقه ولی جوابی ندادن
منم در شهرستان دیگه برای خودم خونه اجاره کردم و مبله کردم و در حال اشتغالم
برای این پرونده ترک انفاق باید دفاعیه کنم ؟ یا باز پرونده الزام به تمکین کنم
من حاضرم باز همسرم به خونه برگرده

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر شما اگر پرداختی به حساب همسرتان بابت نفقه داشته اید برای دفاع در جلسه دادگاه ارایه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام نفقه زوجه می‌بایست به مقداری که سهم خودشان می باشد به حسابی که به نام خودشان است واریز گردد

یک وکیل :

با سلام
چنانچه مبالغی به حساب همسرتان واریز کردید ارایه نمایید رای الزام به تمکین را نیز ارایه دهید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تمام مستندات را در روز جلسه ارائه نمائید لایحه تخصصی تنظیم گردد