مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن خسارت و ضرر مالی

باسلام
اینجانب دارای یک فروشگاه بزرگ مواد غذایی می باشم که روزانه قریب به 50 الی 65میلیون تومان فروش داشتم که سود خالص فروش روزانه بین 8الی 10 میلیون تومان بود که متاسفانه چندماه قبل یک شخص با من درگیر شده ومن را مورد ضرب شتم قرار داد که من توانایی جسمانی خود را از دست داده ام و کمرم به شدت آسیب دید و توانایی هیچ کاری را نداشتم
سوالم اینه
باتوجه به اینکه این چندماه که فروشگاه مواد غذایی اینجانب بسته بوده چیزی بالغ بر 300میلیون تومان از اجناس من فاسد شدن و چیزی بالغ براینکه روزانه من 10 میلیون تومان سود داشت ام
حالا می توان علاوه بر گرفتن پول دیه و هزینه های دادرسی می توانم دوباره شکایت این شخص را بکنم که هم اون 300 میلیون تومان اجناسی که فاسد شده پول خسارت آن را بده و این چند ماهی که من نتوانستم بیام سرکار یعنی هر ماه چیزی معادل 270 میلیون تومان درآمدو سود من بوده که سه ماه به دلیل آسیب های وارده به کمرم از جای خود نتوانستم بلند شوم حالا می خواهم هم سود این سه ماه میشه 810 میلیون تومان به همراه اون 300میلیون اجناس فاسد شد را از آن گرفت
ممنون میشم راهنمایی ام کنید تا حق ام ضایع نشه چون من 3 میلیارد وام گرفت بودم که دوماه دیگه آن را باید کامل تسویه حساب کنم با بانک ولی خیلی ضرر کرده ام

پاسخ ها :

یک وکیل :

با سلام
با اثات تقصر مستقیم ضارب امکان مطالبه دارید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر خسارت بصورت مستقیم وارد شده باشد قابل مطالبه می باشد
عدم النفع قابل دریافت نمی باشد