مشاوره حقوقی رایگان - بیمه پدر بعد از فوت

سلام من تک دخترم و الانم مطلقه هستم و در حال حاضر صیغه 90 ساله هستم و شوهرم هم بیکاره و خرجی به اون صورت نمیتونه بده الانم تحت بیمه ی پدرم که بازنشسته تامین اجتماعی هستن هستم. مادرم هم چون بازنشسته علوم پزشکی هستن چون حقوق بگیر بود از بیمه پدرم خارج شد میخواستم بپرسم من بعد ها با صیغه 90 ساله میتونم حقوق پدرم بعد از فوت دریافت کنم؟ چون من تک دخترم و 4 تا برادر دارم که اخری 15 سالشه و 3 سال دیگه از بیمه پدرم خارج میشه مادرمم که از بیمه پدرم خارج شده خواهشا جواب بدین حقوق پدرم آیا به من میرسه با صیغه یا نه چون برادرام شاید بعد ها نزارن من حقوق پدرم رو دریافت کنم. مرسی. منتظرم.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

تا زمانیکه عقد نکاح رسمی ثبت نشده میتوانید از مستمری پدرتان استفاده کنید