مشاوره حقوقی رایگان - سو پیشینه

سلام
من خانمم
سال 94 با دوستام و دوست پسراشون رفتیم خارج شهر
پلیس راهنمایی رانندگی ماشینشونو گرفته بود و پرونده رو داده بود امنیت اخلاقی
من که بعدش با ماشین خودم بهشون رسیدم اطلاع نداشتم و منو فرستادن مدارکشونو بگیرم پلیس منو گرفت:/
ازم انگشت نگاری کردن
شب موندم بازداشتگاه و فرداش رفتم پیش قاضی بابام اومد و حکمی برام صادر نشد حتی جریمه ، ازاد شدم ،
حالا چند سالی جرات نکردم استخدام دولتی برم خصوصی کار کردم
تا پارسال که یهویی گواهی گرفتم نوشته بود عدم سابقه موثر
دیگه امسال ازمون استخدامی شرکت کردم و قوه قضاییه قبول شدم با نمره خیلی بالا

سوالم اینه
با توجه به حسن شهرت خونوادم و عموم که رییس شورای حل اختلافه و بردن گواهی عدم سو سابقه
میشه امیدوار باشم به استخدامی؟
ایا مشکلی برام پیش نمیاد؟
قوه قضاییه استعلام بیشتری میگیره؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نه به هیچ وجه بابت آن موضوع شما مشکلی ندارید