مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح در حد لوث

سلام و خسته نباشید. شخصی مدعی شده که از طرف من مورد ضرب و شتم قرار گرفته و شاهدانی نیز معرفی کرده و من هیچگونه اطلاعی ندارم از دعوا و در محل کارم بودم در ان تاریخ و ساعت و شاهدانی نیز دارم که فقط پاسگاه خواسته بود که ببرم و به تازگی بعد از ده ماه بازپرس خواست و بردم دو نفر شاهد. در ضمن در تحقیقات میدانی از محل دعوا که صورت گرفته هیچ کدام از کارکنان فضای سبز که محل کارشان در همان نقطه دعوای معرفی شده توسط، شاکی میباشد اظهار نموده اند هیچ دعوایی رو ندیده اند در ان تاریخ و ساعت و بازپرس دستور نقطه زنی موبایل من را از اگاهی خواست که در جواب نقطه زنی نشان میدهد که من در محل دعوا حضور نداشتم و بیست کیلومتر با محل دعوا حداقل فاصله دارم و از اول پرونده هم گفته ام که نه دعوا کرده ام و نه در ان محل بوده ام و نه شاکی رو تا بحال دیده ام. اما نمیدانم بازپرس چرا ضرب و جرح در حد لوث رو تشخیص داده است. لطفا راهنمایی کنید شاهدهای شاکی خیلی حرفهایشان تناقض دارد و همگی سابقه دار میباشند و از بازپرس درخاست سوابق شاهد ها رو کردیم که قبول نکرد .لطفا راهنمایی کنید که بخدا روحم از دعوا خبر نداره

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصولا نقطه زنی خیر
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید، دادگاه با توجه به محتویات پرونده و دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.