مشاوره حقوقی رایگان - خودزنی

شوهرم اومده خونه ماخودزنی کرده وازکل خانواده شکایت کرده ورفته پزشک قانونی چطوری ثابت کنم خودش خودزنی کرده مانزدیمش

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خودزنی به راحتی از طریق پزشکی قانونی قابل تشخیص است

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

از طریق فیلم یا شهادت شهود ،
البته نوع ضربات وارده هم در تعیین خودزنی یا دیگرزنی اهمیت داره

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پزشکی قانونی تشخیص میدهد نگران نباشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید موضوع از طریق پزشکی قانونی قابل تشخیص است.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خودزنی از طریق پزشکی قانونی قابل تشخیص است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در تخصص پزشکی قانونیست ضمن اینکه با شهادت شهود و مستندات دیگر اگر دارید از خود می توانید دفاع کنید‌

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام لطفاً جهت ارایه توضیحات لازم و ارایه بهترین راهکار و پیشنهاد و نظر به تسلط اینجانب در انجام خواسته ی شما بنحو احسن حاصل 28 سال سابقه و تجربه وکالت در مراجع قضایی از طریق سامانه درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید درخدمتتون هستم.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قطعا اگر خودزنی باشد پزشکی قانونی تشخیص خواهد داد می توانید این موضوع را به دادسرای مربوطه اعلام نمایید تا پزشکی قانونی به صورت تخصصی از شخص مذکور معاینه به عمل آورد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

✳سلام
✔خودزنی به راحتی از طریق پزشکی قانونی قابل تشخیص است

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

در علم پزشکی قانونی، خودزنی از دیگر زنی قابل تمایز می باشد

یک وکیل

شاکی باید ضرب و شتم رو ثابت کنه

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
اگر خودزنی باشد پزشکی قانونی تشخیص می دهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نیاز نیست شما استفاده نمایید ایشان باید ادعای خود را اثبات نماید پزشکی قانونی می‌تواند تشخیص دهد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق پزشکی قانونی قابل تشخیص می باشد